Accesul la website:

Acest website (www.echipamente-joaca.ro) este detinut de catre SC DALEX PLAY  SRL, societate comerciala de nationalitate romana, avand codul unic de identificare 41074340, cu sediul in : Suceava, Romania. , si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

Orice preluare a continutului (totala sau partiala) , in alte scopuri decat interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Accesarea si utilizarea prezentului site, constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Pe toata perioada de utilizare a prezentului website, in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legislatia in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele care pun in pericol buna functionare a website-ului.

Procesul de achizitie al produselor

SC Dalex Play SRL, accepta incheierea contractelor (achizitiilor) la distanta, prin mijloace electronice si se obliga sa respecte toate prevederile prezentului contract si a legislatiei in vigoare.

Termeni:

Vanzator: SC Dalex Play SRL, cod unic de identificare 41074340, cu sediul in Suceava, Romania, numar telefon :0757 214 414 SAU alt furnizor cu care este incheiat un acord de colaborare.

Cumparator: Orice persoana fizica, persoana juridical sau institutie publica, care plaseaza o comanda utilizand canelele specific prezentate pe website.

Magazin online : pagini web apartinand Dalex Play SRL, www.echipamente-joaca.ro, etc prin care utilizatorul are acess la informatii si oferte privind produsele supuse procesului de vanzare,

Produse / bunuri : produse puse la dispozitia cumparatului, prin intermediul magazinului online

Comanda online : comunicare intre vanzator si cumparator prin canele electronice, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze produse si / sau servicii puse la dispozitie de catre Vanzator.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, termenul de livrare poate varia in functie de disponibilitatea acestora la furnizori sau termenii acestora de productie.

Programul de functionare

Comenzile plasate, utilizand canelé de comunicare electronice, se pot plasa in zilele lucratoare (luni-vineri), in intervalul orar : 08:30-18:00.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.echipamente-joaca.ro , incluzand insemnele grafice, denumirile, marcile (exemplu: nume website, brand, imagini, texte, fisiere etc) sunt proprietatea SC Dalex Play SRL si nu pot fi preluate si /sau folosite fara acordul in scris al proprietarului.

Valabilitatea promotiilor

Toate promotiile puse la dispozitia cumparatorului, sunt specificate pe website si pe paginile de prezentare a produselor.

Acestea se desfasoara pe o perioada limitate de timp si SC DALEX PLAY SRL isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie privind promotiile, fara o notificare prealabila.