Inca de la inceputul proiectului oferim servicii de consultanta clientilor pe intreaba perioada de derulare a acestora. O echipa de ingineri sunt gata sa vina in ajutorul dumneavoastra, astfel incat tranzitia de la un spatiu vechi / neamenajat sa fie facuta cu cea mai mare usurinta, rezultatul final fiind un spatiu cu totul nou, conform tuturor normel in vigoare.

Fie ca discutam de un spatiu public sau privat, gama vasta de produse si servicii vin in ajutorul dumneavoastra ….

Randari 3D

Venim in sprijinul dumneavoastra cu proiectii 3D la scala reala in format digital, astfel oferind o privire de ansamblu cat mai reala asupra spatiului de urmeaza sa fie amenajat.

Randarile 3D sunt efectuate conform caietului de sarcini sau dupa cerintele clientului, luand in calcul toate detaliile tehnice necesare (suprafata, echipamente, perimetru de siguranta etc), astfel incat rezultatul final sa fie cat mai apropiat de proiectul final.

Randarile de tip 3D se realizeaza doar la achizitia unui pachet complet din categoria produselor echipamente joaca si mobilier urban, acestea fiind furnizate clientului in maxim 72 ore de la primirea tuturor informatiilor necesare asupra proiectului.

Productia echipamentelor de joaca si a mobilierului urban

Dispunand de ultimele aparate si tehnologii folosite in productia echipamentelor de joaca si a mobilierului urban, putem furniza un volum ridicat de produse in cel mai scurt timp, la cele mai inalte standarde de calitate de pe piata.

Totul este posibil cu ajutorul unei echipe formata din peste 100 de angajati calificati in domeniu, care sunt gata sa va furnizeze produsele conform tuturor normelor europene in vigoare.

De asemenea toate produsele noastre sunt autorizate de catre:

Avand in dotare toate echipamentele si tehnologiile necesare derularii activitatii de productie a echipamentelor de joaca si a mobilierului urban, putem produce toate elementele necesare in cadrul punctului nostru de productie, fara intermediari sau alti furnizori ale elementelor pre-fabricate.

Transport

Transportul produselor si echipamentelor se efectueaza cu ajutorul flotei proprii de masini sau cu firme specializate cu care avem incheiat un acord in acest sens, la cele mai inalte standarde si in depline conditii de siguranta.

Toate produsele sunt impachetate / ambalate individual, astfel incat sa nu apara incidente neplacute pe perioada desfasurarii transportului pana la locatia indicata de client.

Montaj

Serviciul de montaj se efectueaza contracost de catre echipe specializate cu o vasta experienta in domeniu, conform caietului de sarcini si / sau cerintele clientului la cele mai inalte standarde si conform cu normele europene in vigoare.

Fiecare lucrare de montaj este adaptata fiecarui tip de teren si in cazul spatiilor de joaca publice sau private include si instalarea unei suprafete antitrauma din cauciuc (dale din cauciuc, acoperire de tip tartan etc).

Echipele de montaj ajung la locatia in cauza impreuna cu echipamentele sau produsele comandate, astfel incat timpul pentru amenajarea unui astfel de spatiu sa fie cat mai scurt.