Stiai ca peste 80% din accidentarile survenite in cadrul spatiilor de joaca publice si private apar in lipsa echipamentelor de joaca certificate si in lipsa unei suprafete antitrauma din cauciuc (dale din cauciuc, acoperire de tip tartan etc)?

Solutiile clasice (beton, pietris sau nisip) de acoperire a locurilor de joaca nu inlocuiesc acopererile antitrauma care ar trebui utilizate in cadrul amplasementelor de genul.

Majoritatea locurilor de joaca sunt acoperite cu nisip si pietris datorita costului redus al materiei prime si nu necesita in prealabil pregatiri majore ale suprafetei. Insa acestea nu sunt recomandate din punct de vedere legal sa fie utilizate pentru amortizarea cazaturilor sau prevenirea accidentelor ce pot aparea in urma utlizarii echipamentelor de joaca.

Daca doresti sa amenajezi un loc de joaca, cu ajutorul dalelor din cauciuc poti sa construiesti un loc sigur in cazul accidentarilor, cu un aspect modern si de lunga durata.

Avand o gama variata de dimensiuni (50cm x 50cm sau 100cm x 100cm), culori (rosu, verde, negru) si disponibile in mai multe variante de grosimi (pornind de la 1,5 cm, pana la 7 cm) acestea se preteaza pentru orice loc de joaca construit si amenajat si dedicate oricarui buget disponibil.

Fiind fabricate sub forma unei placi cu dimensiuni standard, acestea se pot monta pe diferite suprafete cu un minim de effort, fara sa fi nevoit in a apela la diferite echipe sau firme de specialitate pentru montajul acestora.

De asemenea avem pregatiti un mic ghid de montare al dalelor din cauciuc aici.