Fie ca discutam de un spatiu de joaca public sau privat, riscul accidentarilor este prezent in ambele cazuri, mai ales in lipsa unor echipamente de joaca conforme si si de asemenea in lipsa unei suprafete antitrauma (dale din cauciuc, acoperire de tip tartan etc).
Colaborand cu diferite institutii si societati al carui principal obiect de activitate este certificarea anumitor categorii de produse din punct de vedere al securitatii, avem posibilitatea sa furnizam la nivel national echipamente de joaca si mobilier urban, produse si ansamblate dupa cele mai inalte standarde de pe piata.
Fiecare echipamente de joaca este atent proiectat, astfel incat sa combine in mod placut si interactive activitatea de joaca a celor mici, cu siguranta lor in cadrul astfelor de activitati.
Pentru productia echipamentelor de joaca si a mobilierului urban, folosim numai materiale non toxice, de cea mai buna calitate, asigurand astfel produse de top din punct de vedere al calitatii si in acelasi timp contribuind in mod activ la protejarea mediului inconjurator.
Certificarile privind standardele de calitate si siguranta al produselor sunt rezultatul unei echipe formata de peste 100 angajati care reusesc constant sap una siguranta copiilor pe primul loc inca din stadiul de proiectare, urmat de verificarea si testarea produselor in laboratoare specializate si productia echipamentelor finale.