Complex de joaca COD 104

Complexele de joaca combina activitatile de divertisment cu cele sportive in deplina siguranta pentru copiii dumneavoastra.

Certificarile produselor privind standardele de calitate si normele de siguranta sunt rezultatul unei echipe care a reusit sa puna siguranta copiilor pe primul loc, luand in calcul toate situatiile neprevazute din primul stadiu de proiectare, urmat de testarea produselor, pana la producerea produselor finale.
Autorizare iscir Autorizare TUV Austria Autorizare ISO

Categorie:

Descriere

Toate echipamentele sunt fabricate in Romania, proiectate de o echipa de specialisti, la cele mai inalte standarde, folosind tehnologii de ultima generatie. Materialele folosite sunt non-toxice, de o calitate superioara, eliminand riscul accidentarilor și de asemenea contribuind la ocrotirea mediului înconjurator.
Dispunand de cele mai noi tehnologii, avem posibilitatea sa furnizam echipamente la termene de productie scurte si cele mai accesibile preturi.
Toate produsele respecta standardele internationale de siguranta si calitate, acestea fiind insotite de garantie si toate certificatele de conformitate necesare.
Pentru o siguranta sporita a celor dragi, va recomandam de asemenea ca terenul unde urmeaza sa fie montate echipamentele de joaca sa fie acoperit cu o suprafata antitrauma (exemplu: dale din cauciuc).

Informații suplimentare

Cod produs

104

Categorie varsta

4-14 ani

Spatiul ocupat de produs (m)

5.85 x 4.3

Suprafata de securitate (mp)

58

Protectie recomandata

Dale din cauciuc

Go to Top